Shalom
Door: Janet
Blijf op de hoogte en volg Janet
22 April 2011 | Israel, Jeruzalem
Morgen gaan we met de huurauto op pad naar Masada en dobberen in de Dodezee en aansluitend een heel weekend feesten in de Woestijn dicht bij Eilat. Alle dagen zijn vol gepland en volgens mij ga ik in 2 weken erg veel zien van dit vreemde land maar wel leuke land met een zeer aparte bevolking.
Groeten Janet
22 April 2011 - 18:45
Familie Klunegoor:
Alweer veel gezien,Geniet ervan. Wij genieten van het mooie weer.
groetjes -
23 April 2011 - 05:18
Peet:
heyy meis klinkt goed allemaal maare wij zitten ook in een korte broek en hempie hoor ..
Have fun en geniet .
knuf Peet -
23 April 2011 - 05:53
Olaf:
Hoi levensgenieter! Ik heb nog aan je zitten te denken wanneer je die kant op ging, maar je was al weg.. Jij vermaakt je wel weer lees ik, super mooi om zo wat van de wereld te zien. Blijft een hele ervaring dat midden oosten. Heel veel plezier.
Liefs Olaf -
23 April 2011 - 14:22
Annie:
Hoi, Janet wat goed dat je weer zoveel ziet en geniet. En dat je brutaal bent in verkeer ligt je wel.
Ik ga water geven bij jouw er is nu geen sneeuw maar alwel 3 dagen van 27 graden boven nul giesteren was Nederland het warmste land van Europa Nou de groetjes vanuit een warm Eefde. Doei. ps gefeliciteerd met je broer Harry. -
24 April 2011 - 08:03
Harry En Alet:
bedankt voor de felicitatie geniet er van grtn
24 April 2011 - 14:11
Janneke:
Hai Janet!
Je bent alweer vertrokken!
Heeeeel veeeel plezier!
xxxxxxx
24 April 2011 - 14:11
Janneke:
Hai Janet!
Je bent alweer vertrokken!
Heeeeel veeeel plezier!
xxxxxxx