Mijn laatste dag in Havanna - Reisverslag uit Havana, Cuba van Janet Hogt - WaarBenJij.nu Mijn laatste dag in Havanna - Reisverslag uit Havana, Cuba van Janet Hogt - WaarBenJij.nu

Mijn laatste dag in Havanna

Door: Janet

Blijf op de hoogte en volg Janet

20 December 2013 | Cuba, Havana

Hallo allemaal, ik heb nog enkele min. op mijn kaart dus vandaag is het ook echt de allerlaatste dag helaas moet ik weer terug. Het is ook echt een stralende dag en ik heb ongelooflijk veel gezien in Havanna. Voor degene die mijn vluchtnr. willen wetenÑ Air France 20'12'2013 om 21.25 AF0943 en KL2012 vanaf Parijs ik heb geen fuck zin om naar huis te gaan en gezien mijn geld zou ik nog wel een maand kunnen blijven maar tja als je werk hebt moet je wel wat.......Ik heb ontzettend leuke mensen ontmoet en gekke dingen gedaan hier in Havanna. Nu moet ik zo eens kijken of ik mijn rugzak volkrijg en mijn andere spullen heel thuis kan krijgen want dat is telkens weer een hele puzzel en zorgen om binnen de kg te blijven. Ik weet niet wat het weer is in NL maar hier is het vandaag net zo prachtig als toen ik aankwam. En ik heb geen jas of t´´shirt met lange mouwen meer dus voor wie mij op gaat halen svp een jas meebrengen. Geen geintjes uithalen over 9 dagen en verder heb ik niet zoveel meer te melden. Alles is perfect verlopen en ik heb een fantastiche reis gehad in een zeer soms merkwaardig land waar een systeem is waar ik niet altijd alles van snap maar wat wel relaxt werkt zeker een stuk meer geduld als in Europa en met heel veel muziek en met kleurijke mensen die in haast alle gevallen super vriendelijk en ontzettend hulpvaardig zijn. Daar kunnen wij in Europa zeker wat van leren. Want een land waar bijna niets te koop is, is het verbluffend wat men hier met elkaar toch voor kan betekenen en doen. Nou allemaal bedant voor de leuke opmerkingen en zie jullie over een dag of zoiets want het is hier 6 uur vroeger. Ik hoop dat het vliegtuig bijna leeg is want dan zou ik misschien een ruime plek kunnen hebben om te slapen. Groeten vanuit een zonnig en rommelig even heel anders Havanna Groeten Janet

• 20 December 2013 - 18:55

The Viking:

Hi Janet.

It's nice to hear that you had a good time in Cuba :o)
    Welcome back to the cold Europe.

xxx Anders

• 20 December 2013 - 20:20

Klunegoor:

Hoi Janet
    Weer een fantastische reis .Kijk uit naar dereis van volgend jaar. Maar eerst 50 worden. Leuk he?
    Groetjes

• 21 December 2013 - 11:59

Annie - Kapperallee:

tot zoooo. want je land over een half uur in Parijs jammer voor je want dan ben je zo weer thuis
    dan gaan we weer bij praten.

annie