Arembol
Door: Janet
Blijf op de hoogte en volg Janet
21 December 2015 | India, New Delhi
Geen idee waar ik door de buschauffeur gedropt werd en hoever het lopen is naar het dorp. Het enige wat ik zie is een kruising en ontzettend veel scooters die over de straat zwermen, Niet alleen Indiers maar vooral ook veel ' blanke' gezinnen en natuurlijk half rasta land loopt hier rond. Algauw krijg ik een gratis lift naar de hoofdstraat waar ik gelijk een adres krijg die betaalbaar is. Eerst probeer ik het nog bij het strand maar het is pikke donker en ik kan mij van geen kant orrienteren. Dus dan maar terug naar het restaurant waar ik mijn rugzak had gedropt. Ze hebben een kamer boven de keuken een hel van een hok met een vette kook lucht. Dus ik bedank ervoor als je niet depri bent dan wordt het er wel en ook de deur gaat niet goed dicht en het toilet wil ik liever ook niet bezoeken gadver wat smerig. Maar net naast dit restaurant zit Ave Maria dat was het adres wat ik kreeg van mijn lift. En ja hoor ze hebben kamers voor maar 250 roepie kijk dat staat mij wel aan. De toilet is super spartaans en ook de douche mag niet echt een naam hebben want alles lekt en drupt uren na maar dat mag de pret niet drukken. Het is er gezellig druk en die avond spelen de mensen uit dit geasthouse in het restaurant waar ik eerst was. Dus goede optie ook daar naar toe natuurlijk. De volgende dag Anjuna en de beach bezocht. Ook hier is het arme troef met de verkoop van kleding iedereen klaagt steen en been. Nadat je via een stuk niemandsland wat meer een vuilnisbeld is kom je op het strand wat enorm groot is en lang. Na twee nachten heb ik het wel gezien en trek ik verder naat Anjuna